Anlæg & belægning i Bjerringbro, Viborg, Silkeborg og Randers

Klarer stort som småt

Skal du have lavet ny terrasse? Eller anlagt et større areal? Uanset hvad du skal have brolagt eller anlagt, kan Entreprenør Jimmy Sørensen ApS varetage det. Vores kundekreds er primært i Bjerringbro og Rødkærsbro, men vi kører gerne længere ud i landet for, at hjælpe dig. Vores opgaver spænder vidt fra små private kunder til store arbejder for virksomheder og det offentlige. Vi udfører alle former for anlæg og brolægning, f.eks.:

  • Udgravning og planering
  • Indkørsler
  • Terrasser
  • P-pladser og stier
  • Fortovsrenovering

Alsidig og grundig

Vi udfører belægninger med mange typer af materialer og uanset om du ønsker en løsning i fliser, granit, asfalt eller et helt fjerde materiale, kan vi klare det. Tilsvarende har Entreprenør Jimmy Sørensen ApS stor erfaring og ekspertise inden for specielle ønsker og behov. F.eks. er vi velbevandrede inden for handicapløsninger og specielle materialer. Vores formål med al brolægning og anlægsarbejde er, at kunden får lige præcis det slutresultat, som er ønskeligt.

Intet arbejde er for stort eller småt til os, og vi kan udføre brolægning i Bjerringbro, Rødkærsbro og hele det omkringliggende område. Du er altid velkommen til at kontakte os – ring f.eks. i dag på 50 97 41 34 for et uforpligtende tilbud på din næste brolægningsopgave.

Har du spørgsmål?

Ring 50974134

Eller skriv til os via formularen