Brolægning i Randers, Silkeborg, Viborg og omegn.

Vi klarer det meste indenfor anlægning & belægning

Søger du en brolægger til brolægning i eller omkring Randers, Viborg eller Silkeborg? Uanset om du skal have lavet ny terrasse eller anlagt et større areal, kan Entreprenør Jimmy Sørensen ApS hjælpe.

Klarer stort som småt

Der er ingen opgaver, der er for store eller små, når det kommer til brolægning eller anlægning. Vores kundekreds er primært i Bjerringbro, Rødkærsbro, Randers, Viborg og Silkeborg men vi kører gerne længere ud i landet for at hjælpe dig. Vores opgaver spænder vidt fra små private kunder til store arbejdesopgaver for virksomheder og det offentlige. Vi udfører alle former for anlæg og brolægning, f.eks.:

  • Udgravning og planering
  • Indkørsler
  • Terrasser
  • P-pladser og stier
  • Fortovsrenovering

Alsidig og grundig brolægning

Vi udfører belægninger med mange typer af materialer, og uanset om du ønsker en løsning i fliser, granit, asfalt eller et helt fjerde materiale, kan vi klare det. Tilsvarende har Entreprenør Jimmy Sørensen ApS stor erfaring og ekspertise inden for specielle ønsker og behov.

F.eks. er vi velbevandrede inden for handicapløsninger og specielle materialer. Vores formål med al’ brolægning og anlægsarbejde er, at du som kunde får lige præcis det slutresultat, som du ønsker.

Kontakt din brolægger i dag

Intet arbejde er for stort eller småt til os, og vi kan udføre brolægning i Bjerringbro, Rødkærsbro, Randers, Viborg eller Silkeborg og hele det omkringliggende område. Du er altid velkommen til at kontakte os – ring f.eks. i dag på 50 97 41 34 for et uforpligtende tilbud på din næste brolægningsopgave.

Som brolægger og kloakmester udfører vi bl.a. også kloakarbejde og rottebekæmpelse, hvis du skulle have behov for dette.

Har du spørgsmål?

Ring 50974134

Eller skriv til os via formularen