Kloakmester nær Silkeborg, Viborg og Randers

Kloakarbejde udføres i Bjerringbro, Rander, Viborg, Silkeborg og omegn

Søger du en kloakmester i omegn af Randers, Silkeborg eller Viborg? Uanset hvilket kloakarbejde, du skal have udført, kan Entreprenør Jimmy Sørensen ApS være behjælpelig.

Vi er autoriseret kloakmester og udfører alle former for kloakservice til både private kunder, erhvervskunder og det offentlige. Vores arbejdsområder dækker både den mere almindelige kloakservice, som opgravning og reparation eller udskiftning af skadede, nedslidte og defekte rørsystemer, men samtidig tilbyder vi også andre løsninger, specielt inden for kloakservice i det åbne land, det er bl.a.:

  • Minirense- og sandfilteranlæg
  • Samletanke
  • Septitanke
  • Bundfældningstanke
  • Olie- og fedtudskillere

Derudover kan vi også hjælpe med rottebekæmpelse og -forebyggelse med rottespær i kloakker samt brolægning og belægning.

Nyeste udstyr

Hos Entreprenør Jimmy Sørensen ApS anvender vores kloakmester topmoderne udstyr til vores kloakservice. F.eks. har vi et kamerasystem til at gennemgå kloakkerne med. På den måde kan man med minimalt besvær og omkostninger besigtige og undersøge kloakken for at vurdere omfanget af skader og slid. Helt konkret gør det dit kloakarbejde mere effektivt og holder omkostningerne nede.

Kontakt vores kloakmester i dag

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig om, hvilke løsninger der passer bedst til de behov, du har for vedligeholdelse, reparation eller installation af kloakker eller kloaksystemer. Vi leverer kloakservice til Bjerringsbro, Rødkærsbro, Viborg, Silkeborg og Randers. Ring i dag på 50 97 41 34 for en snak og et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Ring 50974134

Eller skriv til os via formularen