Om os

Entreprenør Jimmy Sørensen ApS startede op i april 2006 som et enkeltmandsfirma, i August 2009 blev sønnen Kennet Sørensen ansat, siden er der kommet yderligere 3 medarbejdere til. Jimmy står for størstedelen at kontakten til kunderne og udregning af tilbud. Tillige deltager han i det daglige arbejde på alle fronter.

I 2011 tog Kennet Kloakmester uddannelsen og i dag er det ham der står for alt vedr. kloak og TV-inspektion og montering af rottespærer. Samtidig køre han også alle maskiner i firmaet.

Udover alle tænkelige opgaver inden for kloakfaget tilbyder vi også nedbrydning, gravearbejde, belægning, støbearbejde og naturgenopretning. Og i vinterhalvåret har vi vintertjenste som snerydning og saltning.

Har vi større anlægsarbejder indlejrer vi de store maskiner.

Vi udfører opgaver både for private, for erhverv og i kommunalt regi.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende dialog omkring den opgave der skal løses og hvad vi kan gøre for dig.

Kloakarbejde udføres i Bjerringbro, Viborg, Silkeborg og Randers

Uanset hvilket kloakarbejde, du skal have udført, kan Entreprenør Jimmy Sørensen ApS være behjælpelig. Vi er autoriseret kloakmester og udfører alle former for kloakservice til både private kunder, erhvervskunder og det offentlige. Vores arbejdsområder dækker både den mere almindelige kloakservice, som opgravning og reparation eller udskiftning af skadede, nedslidte og defekte rørsystemer, men samtidig tilbyder vi også andre løsninger, specielt inden for kloakservice i det åbne land, det er bl.a.:

  • Minirense- og sandfilteranlæg
  • Samletanke
  • Septitanke
  • Bundfældningstanke
  • Olie- og fedtudskillere

Nyeste udstyr

Hos Entreprenør Jimmy Sørensen ApS anvender vi topmoderne udstyr til vores kloakservice. F.eks. har vi et kamerasystem til at gennemgå kloakkerne med. På den måde kan man med minimalt besvær og omkostninger besigtige og undersøge kloakken for at vurdere omfanget af skader og slid. Helt konkret gør det dit kloakarbejde mere effektivt og holder omkostningerne nede.

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig om, hvilke løsninger der er bedst til de behov, du har for vedligeholdelse, reparation eller installation af kloakker eller kloaksystemer. Vi leverer kloakservice til Bjerringsbro, Rødkærsbro, Viborg, Silkeborg og Randers. Ring i dag på 50 97 41 34 for en snak og et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Ring 50974134

Eller skriv til os via formularen