Rottebekæmpelse i Viborg, Silkeborg og Randers

Professionel og førsteklasses rottebekæmpelse

Lider du af rotteproblemer, og skal du derfor have hjælp til rottebekæmpelse? Som autoriseret rottebekæmper yder vi rottebekæmpelse i Viborg, Randers & Silkeborg samt omegn.

Det betyder, at vi har den nødvendige viden og erfaring til at varetage alle typer af problemer med rotter. Hvad enten det er som en forebyggende foranstaltning i brønde og bygninger, eller det er for at afhjælpe et nuværende rotteproblem – så kan vi varetage opgaven.

Hvorfor få professionel hjælp?

I bekendtgørelsen om rottebekæmpelse anno 2013 stilles der krav til, at al montering af rottespær i f.eks. brønde og ledninger udelukkende må foretages af personer med den rette uddannelse og som er certificeret af Naturstyrelsen.

Miljøvenlig rottebekæmpelse

Vi forebygger og bekæmper rotter ved bl.a. opsætning af fælder og forskellige former for rottespær. Hos Entreprenør Jimmy Sørensen ApS anvender vi ingen former for gift eller lignende, hvorfor vores rottebekæmpelse ikke skader hverken miljø, indeklima eller eventuelle afgrøder.

Erfaren og solid rådgivning

Hvis du lider af et rotteproblem eller vil sørge for, at din forebyggelse er optimal, så er vi de rigtige at kontakte. Vi foretager rottebekæmpelse i Viborg, Silkeborg og Randers samt i det omkringliggende område. Uanset hvad dit behov er, står vores veluddannede og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Kontakt os

Har du spørgsmål til bekæmpelse af rotter? Eller skal vi hjælpe dig med rottebekæmpelse i Viborg, Randers, Silkeborg eller de omkringliggende byer? Så er du meget velkommen til at kontakte os, ved at ringe på tlf: 50974134/61546601 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Udover bekæmpelse af rotter, har vi en erfaren kloakmester ansat, hvis du skal have hjælp til kloakering eller andet kloakarbejde i samme omgang.

Har du spørgsmål?

Ring 50974134

Eller skriv til os via formularen