Rottebekæmpelse udføres i Bjerringbro, Viborg, Silkeborg og Randers

Professionel og førsteklasses rottebekæmpelse

I bekendtgørelsen om rottebekæmpelse anno 2013 stilles der krav til, at al montering af rottespær i f.eks. brønde og ledninger udelukkende må foretages af personer med den rette uddannelse og som er certificeret af Naturstyrelsen.

Entreprenør Jimmy Sørensen er autoriseret rottebekæmper i Bjerringbro, Viborg & Silkeborg. Det betyder, at vi har den nødvendige viden og erfaring til at varetage alle typer af problemer med rotter. Hvad enten det er som en forebyggende foranstaltning i brønde og bygninger, eller det er for at afhjælpe et rotteproblem, kan vi varetage opgaven.

Miljøvenlig bekæmpelse

Vi forebygger og bekæmper rotter ved bl.a. opsætning af fælder og forskellige former for rottespær. Hos Entreprenør Jimmy Sørensen ApS anvender vi ingen former for gift eller lignende, hvorfor vores rottebekæmpelse ikke skader hverken miljø, indeklima eller eventuelle afgrøder.

Erfaren og solid rådgivning

Hvis du lider af et rotteproblem eller vil sørge for, at din forebyggelse er optimal, så er vi de rigtige at kontakte. Vi foretager rottebekæmpelse i Bjerringbro, Viborg, Silkeborg og i det omkringliggende område. Uanset hvad dit behov er, står vores veluddannede og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Har du spørgsmål?

Ring 50974134/61546601

Eller skriv til os via formularen